Direktesendt Nettkurs

Hva gjør du hvis barnet faller ned fra stellebordet, brenner seg på varm drikke eller får i seg noe giftig? Vårt direktesendte nettkurs gir deg den essensielle kunnskapen du trenger!

Hva gjør du hvis barnet faller ned fra stellebordet, brenner seg på varm drikke eller setter mat i halsen? Vårt direktesendte nettkurs gir deg den essensielle kunnskapen du trenger!

Om kurset

Vi vet vi at din tid er dyrebar og at det ikke alltid er lett å dra fra familien for å delta på kurs. Ved å kunne tilby deg et førstehjelpskurs direkte hjem i din egen stue, sparer du tid, samtidig som du lærer deg livsviktig kunnskap!

Vårt 2-timers, direktesendte nettkurs, er ledet av vår engasjerte instruktør og grunnlegger, Ida Grimstad. Du vil få demonstrert alle livreddende førstehjelpstiltak, inkludert hjerte-lungeredning, samt tiltak ved fremmedlegeme i luftveien på baby og barn. Vi vil også ha et stort fokus på det du faktisk måtte lure på når det kommer til førstehjelp og akutt sykdom og skade hos barn.

Kurset baseres på gjeldende retningslinjer fra Norsk Resuscitasjonsråd og Norsk Førstehjelpsråd og er utviklet av vårt team med erfarne instruktører.

Velg kursdato
Ofte stilte spørsmål
 • Undersøkelse av barnet
 • Hjerte- lungeredning (HLR) til baby og barn
 • Tiltak ved fremmedlegeme luftveien (kvelning) hos baby og barn
 • Når og hvem skal du kontakte ved akutt sykdom eller skade
 • Allergisk reaksjon
 • Pustebesvær
 • Blødninger
 • Brannskader
 • Bruddskader
 • Feber og feberkramper
 • Forgiftninger
 • Hodeskader

Kurset passer for gravide, foreldre, besteforeldre og andre personer med omsorg for barn, f.eks barnevakter. Det kreves ingen forkunnskaper!

Etter påmelding og betaling skal du innen kort tid få tilsendt en egen kurslink. Dersom du ikke mottar denne, så kan den ha havnet som spam. Hvis du ikke finner den i spamfilteret ditt, kan du ta kontakt med oss på hei@litenogtrygg.no.

Det er selvfølgelig mulighet for deltakeren å stille spørsmål underveis i kurset! Spørsmålet sender du i kursmodulen under fanen «Spørsmål». Det er kun instruktøren som ser spørsmålene som blir stilt og ingen spørsmål er dumme!

Dersom du ser kurset i opptak har du mulighet til å sende spørsmål per e-post.

Vi har selvfølgelig forståelse for at uforutsette ting kan skje underveis i kurset eller at du blir forhindret fra å se kurset. Derfor har vi gjort det slik at du etter endt kurs har mulighet til å se det som opptak i 7 dager, med din e-postadresse.

Velg kursdato

Pris: Kr 490,-

GÅ TIL PÅMELDING ➔
Anbefalinger

«Ida er utrolig dyktig til å forklare og veilede – Kan varmt anbefale Liten & Trygg til alle småbarnsforeldre!»

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Karianne H

«Vi er nybakte foreldre og savnet en slik opplæring på helsestasjonen. Føler oss nå tryggere i foreldrerollen og vet hva vi skal gjøre om noe skjer. Vel verdt tiden og pengene!»

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Line S

«Dette var et veldig nyttig kurs! Jeg syns Ida var en solid og profesjonell kursholder med god formidlingsevne. Anbefaler kurset til foreldre og alle som jobber med barn!»

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Marte M

Hva sier våre tidligere deltakere?

"Vi er nybakte foreldre og savnet en slik opplæring på helsestasjonen. Føler oss nå tryggere i foreldrerollen og vet hva vi skal gjøre om noe skjer. Vel verdt tiden og pengene!"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
/ Line S