Om oss

Vårt mål er å skape trygge, kunnskapsrike og ikke minst selvsikre omsorgspersoner – som vet hva de skal gjøre ved sykdom og skade hos barn.

Tanken bak Liten & Trygg

Gjennom årene har vi møtt mange fortvilte foreldre og omsorgspersoner som har vært usikre eller manglet kunnskap om førstehjelp til barn. I en jungel av velmente råd og tips fra andre og ikke minst internett, er det vanskelig å skille mellom nyttig og unyttig informasjon. Vi i Liten & Trygg ønsker derfor å være en pålitelig og objektiv aktør som underviser og videreformidler kunnskap om førstehjelp og sikkerhet til barn. Samtidig ønsker vi at det skal være enkelt og lett tilgjengelig for alle å tilegne seg livsviktig kunnskap når og hvor de måtte ha behov for det.

“Jeg har ofte opplevd at foreldre som ringer eller oppsøker legevakten føler seg helt rådville når barnet deres er sykt eller har skadet seg. Mange har lest skrekkhistorier på nettet eller hørt dramatiske fortellinger av andre foreldre. Ofte resulterer dette i svært stressede foreldre og ikke minst barn, unødige mange besøk på legevakten og i verste fall alvorlige syke barn i mangel på kontakt med helsepersonell.”

Ida Grimstad – Hovedinstruktør og grunnlegger

Vår tanke er at du som forelder eller omsorgsperson skal vite hva du skal gjøre dersom barn blir alvorlig syke eller skadet. I tillegg ønsker vi å gi deg nok kunnskap til å kunne forebygge skader og ivareta barn ved vanlig sykdom og mindre uhell.