Våre kurs

Vi tilbyr digitale kurs, praktiske kurs, private kurs og kurs for offentlige og private bedrifter. Velg det kurset og den kursformen som passer akkurat ditt behov!

Våre kurs er utviklet av sykepleiere og paramedisinere med lang bakgrunn fra legevakt og ambulanse. Vi knytter vår kunnskap opp mot egen erfaring som småbarnsforeldre, noe som gjør at vi kjenner godt til hvilke spørsmål og bekymringer du som forelder eller omsorgsperson måtte ha når det kommer til sykdom og skade hos barn.

Digitale kurs

Førstehjelp: Baby & Barn

Når hvert sekund teller, er det avgjørende at du har den nødvendige førstehjelpskunnskapen. Våre anerkjente baby- og barnekurs gir deg denne livsviktige kunnskapen!

Les mer
Digitale kurs

Når barnet blir sykt

Sykdom hos barn er uunngåelig, med kunnskap er du tryggere! Få kunnskapen og verktøyene til å vurdere normale og unormale sykdomssymptomer hos barn!

Kommer!
Praktiske kurs

Klasseromskurs

Ta vårt populære førstehjelpskurs ved fysisk oppmøte på kurssted – For deg som ønsker praktisk trening!

Se vår kurskalender!

Kurskalender
Praktiske kurs

Privat kurs / Barselgrupper

Hold vårt populære førstehjelpskurs som privat arrangement hjemme – Inviter venner, familie eller barselgruppen!

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss!
Bedriftsinterne kurs

Bedrift / Event

Førstehjelpskurs for offentlige eller private bedrifter som jobber med foreldre og barn. Kurset kan også tilpasses eventer. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss!
Bedriftsinterne kurs

Liten & Trygg i barnehagen

Kurset er spesielt utviklet for ansatte i barnehager og oppfyller kravet til § 15 i Forskrift om miljørettet helsevern i barnehager og skoler. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss!

Hva sier våre tidligere deltakere?

"Vi er nybakte foreldre og savnet en slik opplæring på helsestasjonen. Føler oss nå tryggere i foreldrerollen og vet hva vi skal gjøre om noe skjer. Vel verdt tiden og pengene!"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
/ Line S